Купих Трезор Сейф 3. Пиша във връзка с кабела USB-C. Първо изключително къс кабел - налаташе ми се да стоя права надвесена над компютъра за да мога да работя с портфейла. Предвид че буквите му са твърде малки, а з нося очила, това ми беше изключително неудобно. Освен това още в началото забелязах, че кабелът не влиза добре в Портфейла, натиснах малко, но ми се стори че ако окажа по-голам натиск ще се счупи. Помислих че може би е нормално да е така - съответно стартирах процеса по инициализация. Точно когато вече потвърждавах последните думи устройството спря да работи заради кабела. Повторих процедурата и се случи подобна ситуация. Много се ядосах, защото правя това за първи път и много внимавам да следвам стриктно всички инструкции. Накрая просто смених този ужасен кабчел с мой стар кабел, който пасна перфектно и свърших всичко за кратко време. Пиша за да кажа, че ми се струва ужасно глупаво и нередно като продавате устройство наречено ТРЕЗОР да го доставяте с такъв нискокачествен кабел - не говори добре за качеството ви. Наистина настоявам да ми изпратите качествен дълъг кабел, с дължина поне 50 см. и не за моя сметка! Поздрави!
Hello @User0331
Please reach out to our support by creating a ticket via chatbot: https://trezor.io/support#open-chat