Včera jsem se pokoušela udělat aktualizaci Trezoru Modelu T. Absolutně neúspěšně jsem skončial v prvním kroce. Prozíravě jsem převedla veškeré krypto do směnárny a až poté jsem se do toho pustila. Povedlo se mi nastavit Trezor do továrního nastavení, vygenerovat nový seed, ale aktualizovat nikoli. Zasekla jsme se hned na začátku… “odpojte Trezor a přejeďte po displeyi”… Když odpojím a přejedu, chce to hned heslo a vůbec se nezobrazí obrazovka, která je na videu. Obecně jsem z této peněženky velice zklamaná. Malé množství kryptoměn k uložení a vůbec je šílené, že to chce aktualizaci po třech letech… Peněženka musí sloužit k uložení krypta na 10tky let a ne vyhrožovat ztracením dat… Nehledě, že neexistuje podpora Satoshi lab.Umělý chatbot je absolutně k ničemu. Navíc je to česká firma, měla by mít stránky česky, podporu česky…
Dobrý den,
prosim, názorné video:
Na to slúží váš seed, to je uloženie kryptomien na 10tky rokov, asi žiadne eektornické zariadene tak dlho nevydrží, celá pionta je že keď máte seed bezpečne uložený, máte svoje krypto.
Doporučujeme si prejsť základy o recovery seed a možnosti ako ho bezpečne uložiť.
Doporučil by som vám napríklad Trezor Keep Metal, ktorý určite vydrží kľudne aj tie 10tky rokov